• Inici
  • Mapa web
  • Contacte
  • Català
  • Español
  • English
  • Français
Llocs d'interès :: Cultura:: Carrilet Verd del Berguedà

Carrilet Verd del Berguedà

Imatges relacionades
carrilet verd
carrilet verd

El Carrilet Verd del Berguedà és una proposta lúdica i diferent de passejar i conèixer el territori, per gaudir de la natura i del patrimoni històric i industrial.

 

Amb una capacitat per a 56 persones, el Carrilet Verd ofereix un viatge còmode i entretingut. Està format per un tractor John Deere 4x4 de 8 tones de pes que disposa de suspensió pneumàtica per garantir la comoditaten circular pels camins no pavimentats. Els seus vagons van equipats amb seients encoixinats, i disposa de servei de megafonia, calefacció, vidres regulables, papereres, timbre i llum interior.

 

Trajectes al mes d'agost:

 

Cap a la Terra dels Dinosaures :  Dilluns, dimarts, disabte i diumenge a les 17:00, 18:00 i 19:00 h.,  Durada: 1 hora. Sortida del Museu de les Mines de Cercs. El carrilet no efectua cap parada durant el recorregut.

 

L'Or negre: La Mina de Petroli de Riutort : Dissabte, a les 10:30 i 12:00 h. Durada: 1,30 h. Sortida del carrer Comerç de Guardiola de Berguedà. El carrilet espera els visitants mentre fan la visita a la Mina de Riutort.

 

Emprentes del Berguedà: Carbó, Romànic i Dinosaures : Dilluns i dimarts a les 10:30 i 12:30 h. Durada: 2 hores. Sortida del Museu de les Mines de Cercs. Inclou visites a l'església de Sta. Cecília de Fígols i al jaciment paleontològic de Fumanya. El carrilet espera als visitants mentre fan les visites.

 

Pedres Mil·lenàries :  Diumenge a les 10:30, 11:30 i 12:30 h. Durada: 1,30 h. Sortida del carrer Comerç de Guardiola de Berguedà. Inclou la visita al Monestir de Sant Llorenç prop Bagà. El carrilet recull els visitants quan finalitzen la visita al Monestir de St. Llorenç prop Bagà. 
Adreça Pl. Sant Romà, s/n
Codi postal 08698
Població Cercs
Telèfon 938 248 187
Adreça electrònica m.cercs@diba.cat

Familiars

Turístics

Esportius


Centra els elements al mapa