Alt Berguedà
 • Inici
 • Mapa web
 • Contacte
 • Català
 • Español
 • English
 • Français

Rutes en cotxe :: Itineraris paisatgístics:: 00 - PASSAPORT BERGUEDÀ
 • Envia per Email
 • Imprimeix la pàgina
 • Guardar en Pdf

00 - PASSAPORT BERGUEDÀ

Imatges relacionades
passaport berguedà
passaport berguedà Obrir imatge en nova pestanya (per imprimir)

DEMANA EL TEU PASSAPORT A LES OFICINES DE TURISME DEL BERGUEDÀ O BÉ DESCARREGA-TE'L , VINE AL BERGUEDÀ I COMENÇA A GUANYAR PREMIS!!


Benvinguts a l’Alt Berguedà


Per poder dur a terme el joc és indispensable conèixer què anireu a visitar, és a dir, l’Alt Berguedà. Aquestes línies us serviran per entendre la importància i la gran riquesa culturali paisatgística que us està esperant.

Formen part d’aquest projecte 17 municipis: Bagà, Berga,Borredà, Castell de l’Areny, Castellar del Riu, Cercs, Fígols,Gisclareny, Gòsol, Guardiola de Berguedà, La Nou, La Poblade Lillet, Saldes, Sant Jaume de Frontanyà, Sant Julià deCerdanyola, Vallcebre i Vilada. Tots ells representen un espai ideal per visitar-lo en qualsevol època de l’any, ja que permet satisfer les necessitats dels amants de la natura i dels de la cultura.


Instruccions del passaport:


Ara que ja teniu una petita idea del què podeu visitar, ha arribat el moment de presentar-vos els personatges que us ajudaran a viure l’aventura de l’alt Berguedà.
El Joanet i el Marc representen els valors de la comarca: cultura, naturalesa, història i diversió. En tots els municipis haureu de buscar una figura on apareixen ells dos; excepte en un, on hi trobarem la seva mascota: un dinosaure.
Un cop trobeu la figura haureu de llegir el seu relat i agafar la grapadora que hi ha a la part inferior; seguidament grapareu en el cantó superior esquerra de la pàgina del municipi.
Per premiar aquesta recerca, a cada municipi (excepte Fígols i Sant Julià de Cerdanyola) hi trobareu una pàgina amb caselles, dividides en un màxim de 5 categories: allotjament, restaurant, visites culturals, oci actiu i comerç/ artesania. El seu funcionament és molt senzill: quan us trobeu en un dels municipis, consulteu el llistat de col·laboradors (pàgines 38 a 43 del passaport.) Si visiteu un d’ells, el mateix establiment us posarà un segell a la casella corresponent de la seva categoria i municipi.


Per aconseguir un segell heu de fer un consum mínim en la categoria corresponent:


CONSUM PER CATEGORIA:


Visites culturals: 5€ - cada segell equival a 1 punt
Restaurant: 10€ - cada segell equival a 2 punts
Comerç: 10€ - cada segell equival a 2 punts
Oci actiu: 20€ - cada segell equival a 4 punts
Allotjament: 25€ - cada segell equival a 6 punts
A més a més, cada grapa que aconseguiu estarà recompensada amb 2 punts.


Tanmateix, cada passaport que superi els 50 punts participarà a final d’any en un sorteig d’un cap de setmana a l’establiment de Turisme rural Molí del Casó.
Cada premi està valorat en un nombre de punts que podeu consultar AQUÍDocumentació adjuntaComentaris

Afegir Comentari
 1. xavier valero  (25-09-2010 19:43:09) |

  Hem estat uns dies per la comarca i hem intentat omplir el pasaport, hi han punts que no estan ben indicats, hem estat buscant en concret el nº 17, i el nº 4 i no hi ha hagut manera, es fan molts quilòmetres en devà, m'agradaría que estéssin quelcom més indicats tots els punts, i els mapes fòssin més exactes. Tot i aquests detalls que tindríen que polir-se trobo que la iniciativa es prou bona.

 2. Rosa Colomer  (28-07-2010 15:14:48) |

  bona iniciativa per fer voltar la gent