Propostes

 • Benvingut al Festival d’Estiu a la Baells 2015 Benvingut al Festival d’Estiu a la Baells 2015
  Benvingut al Festival d’Estiu a la Baells 2015
  Et convidem a gaudir de totes les activitats que tindran lloc a l’embassament de la Baells del 2 de maig al 26 de setembre. Tens tot un ventall d’activitats programades. Només cal que escullis les que més t’agradin i et decideixes.
 • Amfitrions del Berguedà Amfitrions del Berguedà
  Amfitrions del Berguedà és una proposta que convida a persones no vinculades al món turístic de la comarca a actuar com a bons amfitrions per donar a conèixer els serveis, recursos i productes
  turístics del Berguedà entre els seus amics i coneguts utilitzant les eines de comunicació personals. Qui millor que un bon Amfitrió per donar a conèixer el seu territori?
 • Exposició Fotògraf Àngel Prat Exposició Fotògraf Àngel Prat
  Logos Berguedà inicia l’espai d’Artistes Berguedans amb la figura d’ Àngel Prat i Pujol (Colònia Vidal 1906 - Sagàs 2002), fotògraf d’afició, amb la voluntat de difondre el valuós llegat fotogràfic que va deixar i apropar-nos també a la seva figura.

Notícies

Amfitrions del Berguedà

Amfitrions del Berguedà

Nova iniciativa per donar a conèixer els recursos, serveis i productes turístics del Berguedà de la ma de berguedans coneguts arreu. E

Nou vídeo turístic del Berguedà

Nou vídeo turístic del Berguedà

Voleu veure el nou vídeo turístic del Berguedà?

www.youtube.com/channel/UCRGJBNpcZveK1-6GExTyXhg

Cultura

Sant Jaume de Frontanyà

Sant Jaume de Frontanyà

A mitjans del s. IX, l’església preromànica va quedar petita i la comunitat agustiniana de Frontanyà començà a construir-hi l’església i el monestir nous. Només es conserva l’església que és un exemplar emblemàtic de l’art romànic llombard a Catalunya per la seva puresa de línies i volums, així com l’austera però elegant decoració.

Museu del ciment Asland de Castellar de n’Hug

Museu del ciment Asland de Castellar de n’Hug

La fàbrica de ciment Asland, situada al paratge del Clot del Moro es va tancar ara fa uns trenta anys. Les restes avui visibles posen de manifest l’espectacularitat d’un dels conjunts fabrils més increïbles de la industrialització catalana, emmarcat en un singular entorn. La visita al museu permet descobrir la història d'aquesta indústria de manera didàctica i entretinguda.

Museu de les mines de Cercs

Museu de les mines de Cercs

Situat a la colònia minera de Sant Corneli, mostra com es vivia i es treballava en una mina de carbó i mitjançant un ferrocarril miner, es visiten 450 m de la galeria Sant Romà. L'audiovisual que ens introdueix la visita explica la història de la mineria de carbó al Berguedà explicant la gran importància econòmica i social que tingué durant molts anys.

Museu de la colònia Vidal

Museu de la colònia Vidal

La visita al Museu de la Colònia Vidal ens permet copsar com es treballava i es vivia en una colònia industrial de principis del segle XX. A través d’un recorregut guiat pels antics espais de la colònia es pot fer un viatge apassionant al passat més recent.

Turisme Actiu

Camí dels Bons Homes

Camí dels Bons Homes

El Camí dels Bons Homes és un itinerari de prop de dos-cents quilòmetres entre el Santuari de Queralt a Berga i el castell de Montegur a l’Arieja, França.

Cavalls del Vent

Cavalls del Vent

Es tracta d’una ruta circular per fer a peu de 97 quilòmetres que transcorre íntegrament dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Pedraforca Parc Aventura

Pedraforca Parc Aventura

Pedraforca Parc Aventura ofereix circuits de diferents dificultats que a través de ponts, lianes, tirolines, cordes i cables et permeten viure, durant una bona estona, enfilat damunt dels arbres.

Espai Actiu Vallcebre

Espai Actiu Vallcebre

L'Espai Actiu Vallcebre és un nou producte de turisme actiu i de natura, innovador i de qualitat que està format per tres vies ferrades de dificultat diversa (la Canalassa, l’Empalomar i Cal Curt), el Torrent del Forat Negre pel descens de barrancs, unes vies destinades a escola d’escalada, el Camí aeri equipat de l’Artic, i diversos itineraris per la zona, que connecten totes les instal·lacions entre sí.

Agenda


El Temps

Xarxes SocialsFes-te amic del Berguedà!

Desubscriure's

Situació

Contacte

OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ

Carretera C16 Km 96
Berga, Barcelona 08600

Tel. 93 822 15 00
E-mail: turisme@elbergueda.cat