DEL BOSC A LA CUINA
Cap altre producte atrau més que els bolets. Aquestes plantes, que surten com per art de màgia uns dies després de ploure i que cal caçar amb cura, són un dels ingredients que més passions desperten entre els catalans. En aquestes estades aprendrem a caçar-los, conèixer les seves característiques i les tècniques per incorporar-los a la nostra taula.
DEL JARDÍ A LA CUINA
El jardí i l’hort ens aporten uns ingredients poc habituals: les flors. A més a més de donar color, les flors poden ser uns insospitats ingredients a la nostra cuina. En aquestes estades coneixerem com es cultiven, recullen i les podem incorporar a la nostra alimentació.
LA CUINA DEL BERGUEDÀ
La cuina catalana és una síntesi perfecta de la varietat de territoris i de la diversitat d’activitats que s’hi desenvolupen. Al Berguedà, espai de geologia complexa, dilatada història i diversificada activitat econòmica, encara es conserven tant productes com receptes que confereixen un sabor característic. Els dos programes de temporada, les flors i els bolets, es complementen amb el coneixement de la cuina berguedana, d’ahir i d’avui. El desenvolupament de les estades és molt pràctic. El resultat de cada sessió formarà part del menjar dels participants. La direcció de les estades és a càrrec de Conxita Carreras i Sandro Aguilera
Serveis inclosos | Allotjament a Molí del Casó 2 nits en PC. Entrada el divendres per sopar i sortida el diumenge després de dinar. Curs: 2 sessions el dissabte i 1 sessió el diumenge. Material i utillarge pel curs. Cuiner-tècnic per les sessions de cuina. |
---|---|
Preu | Estada de cap de setmana: 142 € per persona (iva inclós). Suplement individual en habitació doble: 42 € (iva inclòs). Estada d'una setmana: a consultar. Preus calculats per dues persones en habitació doble. Grup mínim: 4 persones Grup màxim: 10 persones |
Enllaços relacionats
Comentaris